Bo och äta

Ett effektivt möte kräver utvilade deltagare laddade med energi som räcker hela dagen. Hos oss i Sunne finns härliga hotellsängar att sjunka ner i efter en hel dags intensivt arbete. Morgonen därpå erbjuds dignande frukostbuffér som ser till att energidepåerna fylls på inför dagen.

 

Anledningen till att så många möten hålls i Sunne är det stora utbudet av bäddar. I Sunne finns 574 hotellbäddar. När det gäller inklusive övrigt boende kan orten erbjuda 1 265 bäddar.

 

Flaggskeppet när det gäller konferenser är Selma Spa+. Deras mötes- och boendekapacitet gör att stora mötessällskap hålls samlade på ett och samma ställe. Grupper skingras inte vilket normalt sker vid konferenser i större städer där själva mötet och boendet sker i separata byggnader.

 

Lunch och middagar som anpassas efter era önskemål, är en självklarhet. Ekologiska produkter i mesta möjliga mån, och lokala råvaror från Fryksdalens naturliga skafferi är en gemensamt strävan för Sunnes alla matskapare - allt för att ni ska få det bästa!